На 5-6 май ще достигнем пика на заразата. Това прогнозира пред

...
На 5-6 май ще достигнем пика на заразата. Това прогнозира пред
Коментари Харесай

Вирусолог прогнозира кога ще е пикът на COVID-19

На 5-6 май ще достигнем пика на болестта. Това предвижда пред БНР виросологът проф. Радка Аргирова, член на Медицинския експертен съвет към Министерския съвет, съобщи вести.бг.

Тя изясни, че изчисленията ѝ са такива, тъй като позволява по Цветница и Великден хората да си разрешат да се съберат с най-близките си и поради това към 30 дни по-късно ще е пикът. Според нея в България сюжетът на развиване на коронавирусната болест се развива много друго от следеното в Италия и Испания.

Проф. Аргирова изясни, че с тестването на 1000 души, които работят на първа линия против болестта, се цели да се разбере какъв е обсегът на епидемията.

" Това проучване ще ни покаже хората, които са се срещали с вируса и имат построени антитела, те към този момент могат да се грижат за хора с Covid-19 и да се връщат последователно на работните си места ". Според нея за доста хора ще е успокоително да си създадат бърз тест за съществуване на коронавирусна зараза и уточни, че цената на такова проучване е от порядъка на 25, 30 лв.. " Ако открият, че имат антитела, ще могат да се върнат умерено на работа, а в случай че нямат - ще бъдат още по-внимателни ".

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Нане (преди 2 секунди) Рейтинг: 725 | Одобрение: 185 тея към този момент приказват като врачки без проучвания като лотария Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР